mandag 13. juli 2015

Sjokolade Mousse

En kjempe god dessert når man skal kose seg litt ekstra.

(Bilde kommer)

Denne må lages noen timer før den serveres og få stå i fryseren.


Først må vi rydde plass i fryseren, for bollen eller skålene må stå rett mens alt stivner.

Jeg pleier å fryse mousseen i ønskede former eller skåler så det bare er å ta opp og servere. 

Ingredienser:
  • 225 g valgfri Sjokolade (sjokoladen avgjør om mousseen blir mørk eller lys)
  • 3         Eggeplommer 
  • 3 dl     Kremfløte
Begynn med å smelte sjokoladen, deretter skiller og har vi oppi plommene.

Pisk fløten stiv, og bland sjokoladeblandingen godt inn i kremen.

Mousseen er klar etter ca 2 timer i fryseren. 
Mer tid i fryseren så trenger den bare 2 minutter på benken før servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar